+86 0769 81768086
Dongguan Dali Fluid Technology Co., Ltd
Σχετικά νέα
Νέα

Αρχή επιλογής της αντλίας λαδιού ταχυτήτων

Release Time: 2020-11-05 17:32:37         Hits: 30

1, προσδιορίστε τον ειδικό τύπο της αντλίας ταχυτήτων

Αφού καθορίσετε ποια σειρά αντλιών να επιλέξετε, μπορείτε να πιέσετε τη μεγαλύτερη ροή (ελλείψει μεγαλύτερης ροής, συνήθως να πάρετε 1.1 ώρες της κανονικής ροής ως μεγαλύτερη ροή), να πάρετε το αυξημένο περιθώριο του 5%-10% της κεφαλής αυτών των δύο παραμέτρων επιδόσεων, στο φάσμα ή τη σειρά χαρακτηριστικών της καμπύλης για τον προσδιορισμό του συγκεκριμένου μοντέλου. Η πράξη έχει ως εξής:

Χρήση της χαρακτηριστικής καμπύλης της αντλίας, εύρεση της ροής σε τιμές abscisa, εύρεση της κεφαλής στην συντεταγμένη, προς τα πάνω από τις δύο τιμές, αντίστοιχα, και οδηγεί στη δεξιά κατακόρυφη ή οριζόντια γραμμή, δύο σημεία τομής γραμμής βρίσκονται στο τετράγωνο στην χαρακτηριστική καμπύλη, είναι η επιλογή της αντλίας, αλλά αυτό το ιδανικό σπάνια,συχνά πληρούν τους ακόλουθους δύο όρους:

Πρώτον: το σημείο τομής είναι πάνω από την χαρακτηριστική καμπύλη, η οποία υποδεικνύει ότι η ροή πληροί τις απαιτήσεις, αλλά η κεφαλή δεν είναι αρκετή.Σε αυτό το σημείο, αν το κεφάλι είναι παρόμοιο, ή η διαφορά είναι περίπου 5%, μπορείτε ακόμα να επιλέξετε.Αν το κεφάλι διαφέρει πολύ, μπορείς να διαλέξεις μια αντλία με μεγαλύτερο κεφάλι. Ή προσπάθησε να μειώσεις την απώλεια αντοχής.

Δύο είδη: σημείο τομής κάτω από την χαρακτηριστική καμπύλη, στην προεξοφλητική περιοχή της καμπύλης της αντλίας, στην προκαταρκτική ρύθμιση του εν λόγω μοντέλου, και στη συνέχεια, ανάλογα με τη διαφορά της κεφαλής, για να αποφασιστεί αν θα κοπεί η διάμετρος του πείρου,

Εάν η διαφορά της κεφαλής είναι πολύ μικρή, δεν πρέπει να κοπεί, εάν η διαφορά της κεφαλής είναι πολύ μεγάλη, σύμφωνα με το απαιτούμενο Q, H, σύμφωνα με το ΜΚ και τον τύπο κοπής, διαμέτρου κοπής του πείρου, εάν το σημείο τομής δεν πέφτει στο εύρος της τραπέζης του ανεμιστήρα, θα πρέπει να επιλέγει την αντλία με μικρότερη κεφαλή. Κατά την επιλογή της αντλίας, ορισμένες φορές πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι απαιτήσεις της παραγωγικής διαδικασίας, να επιλέγεται διαφορετική μορφή χαρακτηριστικής καμπύλης Q-H.

2.Ανάλογα με τη φύση του υγρού μέσου, προσδιορίστε εάν η αντλία καθαρισμού, η αντλία ζεστού νερού ή η αντλία πετρελαίου, η χημική αντλία ή η αντλία ανθεκτική στη διάβρωση ή η αντλία πρόσμειξης, ή αν χρησιμοποιείται αντλία χωρίς φραγμό.

Η αντλία που εγκαθίσταται στην περιοχή έκρηξης υιοθετεί τον αντίστοιχο κινητήρα που είναι ανθεκτικός στην έκρηξη σύμφωνα με τον βαθμό της περιοχής έκρηξης.

Τρία.Selec και.35.116· οριζόντιες, κατακόρυφες και άλλες μορφές (τύπος σωλήνων, τύπος κατάδυσης, τύπος υγρού, τύπος που δεν φράζει, τύπος αυτοεξυπηρέτησης, τύπος εργαλείων κ.λπ.) αντλίες σύμφωνα με τη διάταξη συσκευών, τις τοπογραφικές συνθήκες, τις συνθήκες ανόδου και τις συνθήκες λειτουργίας.

4.Μετά τον προσδιορισμό του μοντέλου της αντλίας, για αντλίες ή αντλίες με φυσικοχημικό μέσο παρόμοιο με το πετρέλαιο, είναι αναγκαίο να μεταβούμε στον σχετικό κατάλογο προϊόντων ή δείγματα και να τροποποιήσουμε σύμφωνα με τον πίνακα επιδόσεων ή την καμπύλη επιδόσεων του μοντέλου, προκειμένου να δούμε αν το κανονικό σημείο εργασίας βρίσκεται στην προτιμώμενη περιοχή εργασίας της αντλίας. Αν το πραγματικό NSH είναι μεγαλύτερο από το (NPSH). Μπορείς επίσης να αντιστρέψεις τη διόρθωση NPSH στο γεωμετρικό ύψος στερέωσης;

5, σύμφωνα με τη ροή, καθορίζει την ενιαία αντλία αναρρόφησης ή την αντλία διπλής αναρρόφησης· Σύμφωνα με το ύψος της κεφαλής, της αντλίας ενός σταδίου ή της αντλίας πολλαπλών σταδίων, της αντλίας υψηλών ταχυτήτων ή της αντλίας χαμηλής ταχύτητας (αντλία κλιματισμού), η απόδοση της αντλίας σε πολλαπλά στάδια είναι χαμηλότερη από την αντλία ενός σταδίου, όπως η αντλία ενός σταδίου και η αντλία πολλαπλών σταδίων μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν, η πρώτη επιλογή της αντλίας ενός σταδίου.

Προσδιορισμός του αριθμού των αντλιών και του ποσοστού αποθέματος:

Για την κανονική λειτουργία της αντλίας, γενικά μόνο μία, επειδή η μεγάλη αντλία και η παράλληλη λειτουργία των δύο μικρών ισοδύναμων αντλιών (αναφέρεται στην ίδια κεφαλή, τον ρυθμό ροής), η μεγάλη απόδοση της αντλίας είναι υψηλότερη από τη μικρή αντλία, οπότε, από άποψη εξοικονόμησης ενέργειας, θα προτιμούσε να επιλέξει μια μεγάλη αντλία και όχι δύο μικρές αντλίες,Αλλά υπό τις ακόλουθες συνθήκες, μπορείτε να σκεφτείτε δύο αντλίες παράλληλης συνεργασίας:

Η ροή είναι πολύ μεγάλη, μια αντλία ταχυτήτων δεν μπορεί να φθάσει σε αυτή τη ροή.

Για μεγάλες αντλίες που απαιτούν 50% εφεδρικό επιτόκιο, δύο μικρότερες αντλίες μπορούν να αλλάξουν για να εργαστούν με δύο εφεδρικές αντλίες (συνολικά τρεις ανελκυστήρες)

Για ορισμένες μεγάλες αντλίες, μπορεί να επιλέξει τις απαιτήσεις ροής 70% για την παράλληλη λειτουργία της αντλίας, χωρίς εφεδρική αντλία, σε μια ανακαίνιση της αντλίας, μια άλλη αντλία ανύψωσης εξακολουθεί να είναι υπεύθυνη για την παραγωγή 70% της μεταφοράς.

6.Για αντλίες υγρού με ιξώδες μεγαλύτερη από 20mm2/s (ή πυκνότητα μεγαλύτερη από 100kg/m3), είναι αναγκαίο να μετατραπεί η χαρακτηριστική καμπύλη της πειραματικής αντλίας πετρελαίου σε καμπύλη ιξώδους (ή πυκνότητας κάτω) απόδοσης, ειδικότερα, είναι αναγκαίο να υπολογιστεί προσεκτικά η ενέργεια αναρρόφησης και η ισχύ εισόδου ή ο πυρήνας.

7, για τον προσδιορισμό του αριθμού της αντλίας εργαλείων και της κατάστασης αναμονής:

Για την κανονική λειτουργία της αντλίας, γενικά μόνο μία, επειδή η μεγάλη αντλία και η παράλληλη λειτουργία των δύο μικρών ισοδύναμων αντλιών (αναφέρεται στην ίδια κεφαλή, τον ρυθμό ροής), η μεγάλη απόδοση της αντλίας είναι υψηλότερη από τη μικρή αντλία, οπότε, από άποψη εξοικονόμησης ενέργειας, θα προτιμούσε να επιλέξει μια μεγάλη αντλία και όχι δύο μικρές αντλίες,Αλλά υπό τις ακόλουθες συνθήκες, μπορείτε να σκεφτείτε δύο αντλίες παράλληλης συνεργασίας:

Ο ρυθμός ροής είναι πολύ υψηλός για να φθάσει μία αντλία.

Για μεγάλες αντλίες που απαιτούν 50% εφεδρικό επιτόκιο, μπορούν να τροποποιηθούν δύο μικρότερες αντλίες για να λειτουργούν με δύο εφεδρικές αντλίες (τρεις συνολικά).

Για ορισμένες μεγάλες αντλίες, μπορεί να επιλέξει τις απαιτήσεις 70% ροής για την παράλληλη λειτουργία της αντλίας, δεν χρειάζεται να διαθέσει αντλία, σε μια ανακαίνιση της αντλίας, μια άλλη αντλία εξακολουθεί να είναι υπεύθυνη για την παραγωγή 70% της μεταφοράς.

Για αντλίες που πρέπει να λειτουργούν συνεχώς για 24ωρη περίοδο, πρέπει να υπάρχουν τρεις εφεδρικές αντλίες, μία για λειτουργία, μία για κατάσταση αναμονής και μία για συντήρηση.

Οχ.Σε γενικές γραμμές, οι πελάτες μπορούν να υποβάλουν τις βασικές τους προϋποθέσεις για την επιλογή των αντλιών, και η εταιρεία μας θα επιλέξει ή θα συστήσει καλύτερα προϊόντα αντλίας. Εάν το ινστιτούτο σχεδιασμού στο σχεδιασμό του εξοπλισμού, το μοντέλο αντλίας έχει καθοριστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ινστιτούτου σχεδιασμού.

Εάν θέλετε επίσης να μάθετε περισσότερα για τη διαβίβαση τεχνικών γνώσεων σχετικά με την αντλία ταχυτήτων, στον επίσημο δικτυακό τόπο, είστε ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε! Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση και την υποστήριξή σας!



Προηγούμενος: No

Επόμενο: No

2024 Dongguan Dali Fluid Technology Co., Ltd Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.
Μπλουζα